True Body - Heavenly Rhythms for the Uninitiated (2020)

Label: Funeral Party

9. Ariel (5:22)
  10. Phone Off (2:46)
avatar van Alicia
En wat hebben we hier?

Bandcamp vertelt ons: alternative rock, darkwave, indie rock, post-punk, shoegaze, synthpop. Ze zijn met z'n vijven, komen uit Virginia, staan met het ene been in de post-punk en met de ander meer in de indie-rock.

Voor mij is dit album helaas geen hoogvlieger, maar alleszins redelijk beluisterbaar. Youth Hotel - bijvoorbeeld - is een mooi donker en meeslepend nummer waar ik dan weer even van opveer.

Het grootste euvel is echter de zang. De zanger heeft een prettige stem, maar zijn geluid is niet helemaal toonvast. Maar dat laatste schijn ik tegenwoordig wel vaker tegen te komen. En daar moet je echt van houden.

En dat doe ik eigenlijk niet.