Social Distortion - Greatest Hits (2007)

Punk
Label: Time Bomb

1. Another State of Mind (2:38)
  2. Mommy's Little Monster (3:31)
  3. Prison Bound (5:23)
  4. Story of My Life (5:46)
  5. Ball and Chain (5:42)
  6. Ring of Fire (3:52)
  7. Bad Luck (4:22)
  8. When the Angels Sing (4:16)
  9. I Was Wrong (3:57)
  10. Reach for the Sky (3:31)
  11. Far Behind (4:03)
1,0
tja, wat meoten we hier nu mee? geweldige band, met geweldige cds, maar er ontbreken zoveel nummers op deze cd. 11 nummers kiezen uit het oeuvre is dan ook onmogelijk. ik mis king of fools, untitled, the creeps, ik kan nog wel even doorgaan. gewoon live at the roxy kopen of de reguliere cds. deze lekker laten liggen.

avatar van Mr. B
Kareltje schreef:

Helemaal gelijk, maar het is dan ook gewoon een goed excuus voor de heren om hun tournee voort te zetten. Dus laat maar komen.

1* is ook wel weer wat laag trouwens, staat ook nog een nieuw nummer op.

1,0
Tja, ik vind het een overbodige release. Kom dan op tour zonder een nieuwe cd. Dat nieuwe nummer heb ik nog niet gehoord, maar 1 nieuw nummer op een cd lijkt me niet echt de moeite waard.

avatar van berwt
Ik had nog niks van Social Distortion en ik ben dan ook blij dat ik deze in de winkel vond. Misschien staat er nog heel wat niet op, maar dat vind ik niet erg. Dit is één cd met nummers van begin jaren '80 tot midden jaren '00 en ze hebben bijna steeds hetzelfde stramien gevolgd blijkbaar (hoewel de eerste nummertjes wat rommeliger klinken). Fijne songs die me warm doen voelen van binnen, maar een dubbele bestof zou zeker geen meerwaarde geweest zijn. Een meerkost wellicht wel.

Een dik verdiende 3,5*