Jennie Lena - Analog Girl in a Digital World (2020)

Pop / Soul
Label: JuiceJunk

1. Respect Yourself (3:15)
  2. Dirty Man (3:29)
  3. Changes (5:15)
  4. Real Real (2:44)
  5. Ain't No Way (4:42)
  6. Keep Pushing On (4:17)

met Frank McComb

7. Start Over (3:59)
  8. Shuffle (3:10)
  9. Why Don't You Love Me (5:12)
  10. Let It Go (4:53)

met Frank McComb

avatar van Reijersen
In 2009 kwam toen nog Jenny Lane met het uiterst genietbare Monsters op de proppen, maar echt doorbreken zat er niet bij. Ze deed veel achtergrondzang en dook uiteindelijk op bij The Voice. Daar liet ze haar vocale capaciteiten duidelijk horen en dat is op dit album niet minder. Jennie Lane blaast vocaal gezien de nummers volle gas. En dat is ook meteen de crux bij dit album, want dat vol gas is vaak te veel. Het wordt soms meer een gimmick dan kunde en daardoor missen de nummers vaak het benodigde gevoel. Het wordt al een stuk fijner als ze iets meer de controle neemt (Start Over), meer swingt (Shuffle) en het beter opbouwt (Why Don't You Love Me). Teveel is helaas te vaak echt teveel om echt te kunnen beklijven.