Big Thief - Demos Vol. 1 - Topanga Canyon, CA - Feb 2018 (2020)

Folk / Rock
Uitgebracht in eigen beheer

1. Blue and Red Horses [Topanga Demo] (3:23)
  2. Mermaid [Topanga Demo] (4:26)
  3. Abysskiss [Topanga Demo] (3:16)
  4. Over [Topanga Demo] (2:48)
  5. Live Young [Topanga Demo] (4:44)
avatar van E-Clect-Eddy
Een benefiet album aldus een post (gisteren) op Facebook ter ondersteuning van hun roadcrew die nu zonder inkomen thuis zitten.

Een paar demos die uiteindelijk in een andere versie op Adrianne's solo album kwamen plus een paar nummers die niet op Two Hands noch U.F.O.F. kwamen maar wel tijdens die sessie's zijn gemaakt.

Maar is nu nog niet uitgebracht ondanks dat het gisteren de dag van release was. Afwachten dus.

Demos Vol. 1 - Topanga Canyon, CA - Feb 2018 | Big Thief op Bandcamp

E-Clect-Eddy schreef:

Ik begrijp niet zo goed wat je hiermee bedoelt? Het is afgelopen vrijdag uitgebracht op Bandcamp en via de Bandcamp-link die je zelf hebt geplaatst kun je het bestellen. Ik vraag me af of hier wel een fysieke uitgave van verschijnt.

avatar van E-Clect-Eddy
Op Bandcamp is vrijdag maar 1 nummer vrijgegeven daar waar eigenlijk het hele album zou moeten verschijnen.

Op Spotify en iTunes is niet eens dat nummer verschenen.

Blijkbaar is er op het laatste moment van afgezien / anders besloten.

avatar van Renoir
Deze EP is wel degelijk afgelopen vrijdag verschenen. Eén nummer is op Bandcamp gratis te streamen, E-Clect-Eddy, maar niet de hele EP. Die kan je als download aanschaffen voor minimaal $5. De opbrengst is immers bestemd voor de crew van Big Thief...

Renoir schreef:

Precies wat Renoir zegt! Het is die $5 zeker waard, erg fijne nummers weer. Ik heb er trouwens een paar dollar meer voor betaald, het is tenslotte voor een goed doel.

avatar van E-Clect-Eddy
Okay, maar dan hadden ze dat toch gewoon beter moeten communiceren op Bandcamp / Facebook, dat die niet op iTunes / Spotify verschijnt en alleen na een minimum donatie beschikbaar is via Bandcamp.

avatar van Choconas
Ik vond dat wat er op Facebook stond anders klip en klaar:
100% of the funds we make from this release will go to our faithful road crew, whose income has been impacted by the disruption in our touring schedule. They are the lifeblood of the Big Thief shows and we care so deeply for each and every one of them. Please consider buying this if it is within your ability to support, as we are all going through tough times right now.

Er valt immers ook weinig te verdelen onder de roadies en zo als je alle nummers gratis weggeeft!