Jules Deelder & Boris van der Lek - Jazz (2018)

Jazz
Label: MoCD

1. Do the Boogaloo (2:47)
  2. Gospel Chops (3:55)
  3. How Cool (4:16)
  4. Blues on Tuesday (2:13)
  5. Boogaloo #2 (3:01)
  6. My Baby Left Me (2:43)
  7. Vogelvrij (2:35)
  8. You Don't Know What Love Is (4:37)
  9. Mr. Boris Takes Another Chorus (2:25)
  10. Blue Monk [Live at Walhalla] (5:47)
avatar van Boermetkiespijn
Jules Deelder was een icoon. Dat zal ik toegeven, maar deze meneer heeft me nooit kunnen boeien. Niet als dichter, niet als drummer, en al helemaal niet als zanger. Wellicht had hij in zijn hoedanigheid als drugsverslaafde gehoopt op de Herman Brood-factor, maar dat is hem helaas nooit geworden. Muzikaal is dit album echt wel oké, maar in mijn beleving gooit de stem van Jules telkens weer roet in het eten.

avatar van Lura
Boermetkiespijn schreef:

Dus je bent nu een Boer met oorpijn.