Daniel Romano's Outfit - Content to Point the Way (2020)

Canada
Country / Pop
Label: You've Changed

1. If Words Can't Express It (3:23)
  2. Bits and Pieces (3:09)
  3. They Haven't Got a Word for That Yet (2:49)
  4. You'd Think I'd Think (2:37)
  5. You've Always Been with Her (3:58)
  6. A Pig Is a Pig Jig (1:14)
  7. Diamonds and Dogs (3:53)
  8. Little Shirley Melrose (2:16)
  9. I'm So Lost Without You (3:31)
  10. Make Believe Love (3:41)
avatar van Ducoz
Romano's eerste country plaat sinds tijden.

Ik begin echt een ouwe zeikerd te worden, dat ik dit niet direct met open armen ontvang.. maar ik vraag me dan gelijk af; maakt hij een dergelijke plaat omdat hij dat wil? Of is het een soort nood gedwongen? Omdat zijn 'rock' platen niet aanslaan en het volk massaal weg loopt?

Ik waardeer 'Mosey' en 'Modern Pressure' prima, maar daarna ging het mis en kom ik niet echt meer van de gedachte af van.. '..daar heb je Romano weer'.

We gaan het horen!

avatar van Germ
Germ (crew)
Ducoz schreef:
Romano's eerste country plaat sinds tijden.

We gaan het horen!

Hij gaat volledig zijn eigen weg, je weet nooit wat je krijgt bij Romano. Country, punk, pop, psychedelic, hij draait zijn hand er blijkbaar niet voor om.

avatar van Germ
Germ (crew)
Lang verwachte terugkeer naar de country. Van het kitscherige soort waarmee ik hier thuis de woonkamer leeg krijg. Persoonlijk daarentegen kan ik dit goed hebben, het staat bol van de niet te versmaden smartlappen.
Voor fans van vooral Cry With Me is dit een aanrader.

avatar van Cor
Cor
Germ schreef:
Voor fans van vooral Cry With Me is dit een aanrader.
Herkenbaar. Schmierende countryschmaltz voor de liefhebber. Het geluid vind ik lekker, de songs zijn niet heel bijzonder. Maar leuk dat hij temidden van psychedelische rock, een live-album, een progrock nummer ook zijn countryroots niet vergeet. Wat een output in twee maanden tijd!