Kota the Friend - Everything (2020)

Label: FLTBYS

1. Summerhouse (3:28)
  2. Mi Casa (3:26)
  3. B.Q.E (4:23)

met Joey Bada$$ en Bas

4. Long Beach (4:12)

met Hello O'shay en Alex Banin

5. Lupita's Interlude (0:58)
  6. Away Park (4:13)

met Kaiit

7. Volvo (3:00)
  8. Morocco (3:01)

met Tobi Lou

9. Seven (Interlude) (2:16)
  10. Always (4:42)

met KYLE en Braxton Cook

11. Lakeith's Interlude (0:41)
  12. Everything (3:29)

met Lil Kota

avatar van overmars89
Hip/Hop met niet teveel inhoud en veel van de tracks lijken op elkaar. Toch ga ik hier heel goed op. Kota heeft een hele laidback flow op laidback LO-FI jazzy beats. Dit is echt een gevolg van de populariteit van die youtube live streams met van die ontspannen beatjes. Perfect ook om op te zetten in een Koffiehuis of iets dergelijks. Doet me ook een beetje denken aan Kofi Stone. Een UK rapper die ook van die laidback hip/hop tunes maakt.

Geen track valt uit de toon en daarvoor heeft dit een hoog "replayvalue" voor mij.