The Bees (U.S.) - High Society (2006)

Folk
Label: Cheap Lullaby

1. The Country Life (2:39)
  2. High Society (2:44)
  3. Miss November (2:10)
  4. Imaginary Girl (2:28)
  5. She Is Gone (3:14)
  6. Hard Luck Tom (3:06)
  7. Tativille (2:38)
  8. We'll Go Walking (3:39)
  9. Catch Your Own Train (1:51)
  10. Dream of Love (3:37)
  11. Broadway Lights (3:35)
  12. Infinite Number of Monkeys * (3:42)
  13. I Want to Live * (3:55)
avatar van Spliffy McGreen
Dan denk je The Bees U.S Hmmmm?... The Bees Komen toch uit de UK?.. JA Dat klopt, dit is ook een heel ander bandje! Tot nu toe (voor mij) het beste album dit jaar. Eigenlijk is dit album al in 2006 in eigenbeheer uitgebracht. maar nu eindelijk via een label te krijgen. wat is dit mooi. geen enkel nummer is saai of slecht, word ook heel moeilijk om 3 favoriete tracks uit te zoeken. Deze Uit Nashville afkomstige Bees zijn al bezig vanaf 2002 en ik vind het vreemd dat we hier nooit wat eerder van gehoord hebben. ik zou zeggen alle MuMe gebruikers zoek en koop dit album.

voor een voorproefje verwijs ik jullie naar The Bees (U.S)

avatar van Mctijn
Deze band staat ook wel bekend onder de naam "The SIlver Seas". Ik dacht dat ze verder gingen onder deze naam.

Na het horen van de tracks een tijdje geleden, heb ik de cd gekocht via http://www.sysqs.com/ (veel keus, lage prijzen, dit is mijn vaste cd-winkel). Ik moet zeggen dat deze cd in mijn top-5 van 2007 staat. Lekkere relaxte feel-good muziek.

avatar van bramenstruik
Dank voor de tip mensen. Moest er even inkomen, maar na drie keer kabbelde de plaat op een meer dan fijne manier mijn gehoor binnen. Deze plaat is een ontdekking en gaat bij mij deze zomer erg vaak als sfeerverhogende factor optreden. Heerlijk!

avatar van bramenstruik
Bijna een jaar verder en hij doet het nog steeds erg goed! Het zonnetje begint al aardig te schijnen en the Bees staan prompt in mijn top 10..

Hoe doen zij het eigenlijk als 'the Silver Seas'?

avatar van Mctijn
De nieuwe plaat van The Silver Seas (voormalige Bees) is uit en het is weer een fijne plaat