Ik ben altijd gecharmeerd geweest door Selah Sue. Een Vlaamse zangeres die rond dezelfde leeftijd als mezelf zit en met haar eerste twee albums toch wel flink wat verschillende genres leek te beheersen. Ik verloor ze na het album Reason echter uit het oog maar anno 2020 was er opeens een EP die de simpele naam "Bedroom" kreeg. Simpel in de zin van dat het gewoon de locatie is waar de EP werd opgenomen en dat intieme voel je praktisch in elk nummer. Selah Sue leek de muziek vaarwel te hebben gezegd om zich te focussen op haar twee kinderen maar de goesting bleek toch te groot te zijn. Niet alles werkt weliswaar even goed - het nog geen 2 minuten durende You're My Heart is me toch net iets te zweverig - maar het is fijn hoe ze erin geslaagd is om hier toch een volwaardig geheel van te maken. Het vloeit allemaal mooi in elkaar over qua stijl maar mijn persoonlijke favoriet is het toch meer radiovriendelijke You. Het zijn nummers waar de liefde voor haar kinderen afspat en die in de eerste plaats erg intiem aanvoelen. De zangeres is aan een nieuw hoofdstuk van haar leven begonnen en het speelse van bijvoorbeeld Crazy Sufferin Style is verdwenen maar je krijgt er wel iets moois voor in de plaats. Ik ben benieuwd wat de toekomst nog gaat brengen. Gaat het terug grootser worden of opnieuw wat kleinschaliger? Hopelijk alleen niet wachten tot 2025.. PS: prachtige hoes trouwens qua kleuren, zou ik zo op vinylformaat wel aan de muur willen hangen.