The Ark - In Lust We Trust (2002)

Zweden
Label: Virgin

1. Beauty Is the Beast (3:38)
  2. Father of a Son (3:22)
  3. Tell Me This Night Is Over (5:15)
  4. Calleth You, Cometh I (4:32)
  5. A Virgin Like You (4:31)
  6. Interlude (1:07)
  7. Tired of Being an Object? (2:43)
  8. Disease (3:16)
  9. Vendelay (3:22)
  10. 2000 Light-Years of Darkness (8:09)
  11. The Most Radical Thing to Do (4:11)
Momenteel doen The Scissor Sisters het erg goed, opmerkelijk omdat het een behoorlijke nichtenband is. The Ark overkwam hetzelfde met hun debuut en deze opvolger. Vooral in eigen land.
In Father Of A Son maakt de band een sterk statement over het opvoeden van kinderen door gays.
Lekker campy album !

avatar van titan
titan (crew)
Helemaal mee eens, nog een stuk beter dan zijn voorganger en ook erg genietbaar voor hetero's trouwens. 4*

avatar van Edwin
Een van mijn persoonlijke favorieten. Briljante retropop vol met aanstekelijke deuntjes. Merkwaardig dat deze band in Nederland niet is doorgebroken.

avatar van Pinsnider
Ik sluit me aan bij de meningen over de band zelf, maar deze plaat heb ik toch een puntje minder gegeven na enkele kritische luisterbeurten (4 naar 3). Er staan toppertjes op (naast het al genoemde Father of a Son ook nog Calleth you, cometh I en Tired of Being an Object) maar verder vind ik het helaas wat simpeltjes. Soms zijn de teksten zelfs tenenkrommend. Geef mij We Are The Ark maar liever...

avatar van snarf349
Hier staat stiekem een kanjer van een nummer op. "Tell Me This Night Is Over" is al jaren een favoriet op m`n mp3 speler die ik gebruik tijdens m`n (sport) training. Geniaal nummer.

avatar van steven
calleth you cometh I is wel een geniaal feel good nummer