Skinshape - Umoja (2020)

3. Afande (5:23)

met Idd Aziz

4. Kourou (4:51)

met Modou Touré

5. Azon de Ma Gnin (3:04)
  6. Amigos E Inimigos (3:18)

met Dalma

7. Sun (3:41)
  8. Sudan (3:49)

met Idd Aziz

9. Dourlé (6:23)

met Modou Touré

10. Lehin Ti Aye Ba Iku (3:43)
avatar van Zwammer
Deze plaat klinkt als Khruangbin met wat meer wereldmuziek accenten. Kortom, prima materiaal om tijdens het thuis werken af te spelen. Bij de eerste luisterbeurt kan ik nog geen echte uitschieters aanwijzen, maar het fijne geheel smaakt naar meer draaibeurten.

avatar van tnf
tnf
Als je van die jaren 60-gitaarkant van Khruangbin houdt, kan ik ook een nog iets recenter nummer van Skinshape aanraden, Watching from the shadows. Geen idee of die laatste twee woorden bewust gekozen zijn, maar het retro-gehalte ligt hoog (op het moment dat ik dit tik staat het album waar dat op staat nog niet op de site - edit: een paar uur later inmiddels wel.)

Van déze zijn track 2 en 3 me sowieso positief opgevallen. Op een gegeven moment kwam nr 2 op de radio en triggerde het me om de Shazam-button in te drukken. En via deze volgde track 3. Maar de rest ken ik nog niet.