Lonely Robot - Feelings Are Good (2020)

Label: Inside Out

1. Feelings Are Good (1:16)
  2. Into the Lo-Fi (4:16)
  3. Spiders (5:04)
  4. Crystalline (5:16)
  5. Life Is a Sine Wave (6:33)
  6. Armour for My Heart (5:17)
  7. Suburbia (5:03)
  8. The Silent Life (5:04)
  9. Keeping People as Pets (5:20)
  10. Army of One (6:23)
  11. Grief Is the Price of Love (1:25)
  12. The Silent Life [Orchestral Version] * (5:04)
  13. Crystalline [Orchestral Version] * (5:18)
avatar van ProGNerD
Klinkt vertrouwd goed zoals we van John Mitchell gewend zijn, al mis ik een beetje het concept van de vorige albums waardoor het me als geheel niet zo pakt als die albums deden...

avatar van vigil
Op zich niet heel veel mis met deze plaat maar het is wel erg veel van het zelfde. Van de vier LR platen toch wel de minste. Dus ondanks de nette 3,5 toch een kleine teleurstelling.

avatar van dreamtheater22
Wat een geweldige plaat is dit toch.Overtreft wat mij betreft de vorige 3 albums. Mitchell zingt erg goed, speelt fantastisch gitaar en zorgt ook verder voor een fraai geluid. Dat neemt niet weg dat ik een beetje vuurwerk of gekte, een vuil akkoord, een dissonant of ‘blue note’ wel mis. Voor plaat 5 zou een workshopje Out Of The Box wonderen doen. Desondanks: prachtig, prachtig, prachtig! 4 sterren

avatar van dreamtheater22
Weet iemand wat de degene allemaal zegt in het nummer life is a sign wave?