In Strict Confidence - Exile Paradise (2006)

Duitsland
Electronic
Label: Minuswelt

1. The Harder They Come... (1:19)
  2. Promised Land (5:40)
  3. Forbidden Fruit (4:14)
  4. Fading Light (6:01)
  5. Wintermoon (5:07)
  6. Manchmal Redest du Im Schlaf (6:18)
  7. Regicide (5:20)
  8. Der Teufel (6:06)
  9. Away from Here (5:38)
  10. In Favilla (7:59)
  11. Something to Remember (5:54)
  12. ...the Harder They Fall (3:17)
avatar van winterstorm
Voor de opvolger waaraan gewerkt wordt graag een minder poppy-klinkende vrouwenstem. Of misschien moet Dennis zelf maar eens terug het woord nemen... Dank u....

avatar van Crush
Ik vind de combinatie van Dennis en Antje Schultz (ex Chanden) nou juist wel geslaagd, met name op Promised land.

Ik zie wel uit naar nieuw materiaal.

avatar van winterstorm
Crush schreef:

Ik zie wel uit naar nieuw materiaal.

Vind je niet dat de grens met de alledaagse house-deuntjes vervaagt -ze is er wel nog natuurlijk - door de Antje de vocals te laten doen. Ze slaagt er toch niet in om de duistere, mysterieuze sfeer op te roepen. Al verdenk ik ISC ervan dat bewust te doen en graag een wat 'populairdere' band te willen zijn.

avatar van Crush
Ik moet zeggen dat ik ook wat opkeek toen ik hoorde dat Antje bij iSC ging zingen; ook niet echt een voor de hand liggende combinatie, maar ik vind haar nog steeds een goede zangeres. En zolang ze niet alle nummers zingt vind ik het prima.

En het eventuele 'populariteits syndroom' moet blijken op het volgende album. Niks mis met populair, zolang de juzikale insteek daar maar niet louter op wordt ingezet. Wat mij betreft liet Wolfsheim zien dat populair en goed best samen kunnen gaan.