menu

Jesse Dayton - Gulf Coast Sessions (2020)

mijn stem
4,17 (3)
3 stemmen

Verenigde Staten
Country
Label: Blue Élan

  1. Intro House Party (0:14)
  2. Lo-Fi Lover (2:58)
  3. Beaumonster Boogie (3:03)
  4. Carencro Girl (2:02)
  5. Mardi Gras Shake (2:10)
  6. Feelin’s and Business (2:39)
  7. House Party 2340 Dauphine (1:53)
  8. Outro House Party (0:18)
totale tijdsduur: 15:17
zoeken in:
avatar van frolunda
4,0
Leuk en goed tussendoortje van Country zanger/gitarist Jesse Dayton die met de Gulf Coast Sessions meteen even zijn muzikale veelzijdigheid toont.Niet alleen speelde de Texaan alle instrumenten zelf in,ook is dit album niet zozeer gevuld met zijn bekende Outlaw country stijl maar meer een feestelijke combinatie van East Texas blues,Zydeco en New Orleans R & B.
En dat levert een zeer aangenaam plaatje op dat slechts een goed kwartiertje duurt,maar ook in die korte tijd laat Jesse Dayton horen deze genres uitstekend onder de knie te hebben.Vooral Beaumonster Boogie,Mardi Gras Shake en Feelin’s and Business zijn heerlijke songs waarbij het moeilijk stilzitten is.
Zijn laatste twee CD's,The Revealer en the Outsider (het Mixtape coveralbum niet meegerekend) waren van een voortreffelijke kwaliteit maar ook deze muzikale zijstap is zeker voor herhaling vatbaar.
Een erg plezierig plaatje.

Gast
geplaatst: vandaag om 12:45 uur

geplaatst: vandaag om 12:45 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.