Josh Garrels - Peace to All Who Enter Here (2020)

Folk
Label: Small Voice (I)

1. Turn Your Eyes Upon Jesus (3:04)
  2. Fear Thou Not (1:23)
  3. Steadfast (3:09)
  4. Wash Me Clean (3:42)
  5. Peace Like a River (2:10)
  6. 10,000 Reasons (4:26)
  7. Creation Song (2:50)
  8. Exalt the Lord Our God (4:26)
  9. No Longer Slaves (4:26)
  10. In the Garden (2:54)
avatar van Gladius
Laten mensen (ook MuMe) hem links liggen omdat hij 'christelijke' muziek brengt?
Pas nu, na enkele maanden, werd ik me bewust van deze insteek. De titels van de nummers geeft het in dit geval wel wat weg natuurlijk.
Ik let betrekkelijk weinig op teksten, en ga eerder af op het algemene gevoel dat de muziek me geeft. En dan denk ik toch in de eerste plaats aan een prachtige stem en dito instrumentatie.
Love & war &... schat ik momenteel wel hoger in moet ik zeggen.
Ik kan -als atheïst- toch niet alleen zijn met deze mening?

avatar van peterjames777
Gladius schreef:
Love & war &... schat ik momenteel wel hoger in moet ik zeggen.
Ik kan -als atheïst- toch niet alleen zijn met deze mening?

Josh Garrels verdient zeker meer populariteit. Vooral albums Jacaranda en Love & War zijn echt meesterwerken.
Zijn laatste paar albums zijn qua songteksten een stuk meer rechttoe-rechtaan in hun christelijkheid en muzikaal ook wat flauwer vind ik zelf. Het christelijke aspect zal sommigen wel zeker afschrikken ben ik bang.