Redemption - Alive in Color (2020)

Label: AFM

1. Intro / Noonday Devil (5:28)
  2. The Suffocating Silence (6:52)
  3. The Echo Chamber (8:24)
  4. Damaged (5:00)
  5. Someone Else’s Problem (7:16)
  6. Little Men (5:12)
  7. Long Night’s Journey Into Day (10:37)
  8. Threads (6:12)

met Ray Alder

9. Black and White World (8:14)
  10. Indulge in Color (8:04)

met Chris Poland

11. Peace Sells...But Who's Buying (4:11)

met Chris Poland

12. Walls (7:31)
  13. Threads (5:51)

met Tom Englund

14. The Fullness of Time Part 3: Release (7:04)
avatar van gigage
Kijk, als je Chris Poland (ex-Megadeth) uitnodigt om samen Peace Sells...But Who's Buying te coveren dan kom je wel in mijn wachtrij. Ray Adler (Fates Warning) zingt nog een deuntje mee op Threads ( track 8 ).
Live concert uit 2018. Walls is reeds beschikbaar.

avatar van buso
Kijk er wel naar uit. Alleen staat Threads twee keer op de setlist? Net als Indulge in color?

avatar van Desert
Die dubbele nummers in de setlist zijn inderdaad wel wat bizar. Dan had ik liever iets verrassends gehoord.

avatar van uffing
buso schreef:

Threads is één keer met Ray Alder als zanger en één keer met Tom Englund achter de microfoon. Op één van de twee uitvoeringen van Indulge In Color doet Chris Poland mee.

Top DVD.......Genieten!!