The Delfonics - La La Means I Love You (1968)

Soul / R&B

Prachtige nummers, al doe je er vandaag beter aan
om gewoon één of andere greatest hits te kopen die je
overal voor een prikje kunt vinden; heb je meteen hun
andere hits ook.

Meesten zullen deze band trouwens (onbewust) kennen van Tarantino's Jacky Brown (of van de Fugees 'Ready or not' remake).

MattDamon2
De persoon die deze album heeft toegevoegd moet mij dat laten weten met een prive bericht..Je word beloond

Waaaaaarom?!?! zie ik geen 1 Delfonics album hier op MuMe staan?!

Dit is echte SOUL man ! goddammn !!! ipv dit komen ze aanzetten met onzin

avatar van Reijersen
MattDamon2 schreef:
Dit is echte SOUL man ! goddammn !!! ipv dit komen ze aanzetten met onzin

Iets verder zoeken schaadt niet.

EVANSHEWSON
cortez schreef:
Prachtige nummers, al doe je er vandaag beter aan
om gewoon één of andere greatest hits te kopen die je
overal voor een prikje kunt vinden; heb je meteen hun
andere hits ook.

Ik heb hem ook gekocht na Jacky Brown gezien te hebben, ik heb wel de naam van deze soulband onthouden - ik heb alle films van Tarantino op dvd, dus dat helpt, je kunt altijd terugzoeken in de dialogen!

Vond en vind het nog steeds een ontdekking van jewelste, dit is tijdloze mooie soulmuziek, petje af!

Bravo voor de smaak van Tarantino!

4 sterren zowaar ! ****

avatar van musicfriek
Erg vlakke soul, er zijn veel betere in dit genre. Gaat het ene oor in en andere eruit. 2,5*

MattDamon2 schreef:
Waaaaaarom?!?! zie ik geen 1 Delfonics album hier op MuMe staan?!
Onderweg