Ill Considered - Ill Considered 9 - East / West (2020)

1 stem

4. West (Part 1) (19:24)
  5. West (Part 2) (19:23)
  6. West (Part 3) (14:22)
Mssr Renard
Dit zijn twee concerten. East is opgenomen in East London (20 april 2019), met speciale gast Tamar Osborn op extra saxofoon, maar zonder percussionist Satin Singh. West is opgenomen in West London (20 juni 2019) met Satin op percussie.

De rest van de band is natuurlijk Idris Rahman, Leon Brichard en Emre Ramazanoglu. In feite zijn het drie jams/improvisaties per concert. Dus totaal zes improvisaties van flinke lengte om van te genieten.

Voor mensen die vinden dat er niet genoeg zinderende Freejazz ala Coltrane, Coleman meer wordt gemaakt moeten dit toch echt eens gaan luisteren. De liefhebbers van rauwe jazzrock trouwens ook.