Sunzoo manley - To All Our Escapes (2001)

Belgiƫ
Jazz / Electronic
Label: Double T

1. Amid the Breakers (7:20)
  2. You Never Failed Me Yet (3:36)
  3. Indulgence Is Such a Simple Thing (5:16)
  4. A Jazzkatz Funeral (2:53)
  5. Love Is a Dog from Hell (4:53)
  6. To All Our Escapes (6:57)
  7. A Junky's Christmas (2:56)
  8. Homicide Is Human (9:00)
  9. Taxidriver (3:40)
avatar van CHIEP
CHIEP (crew)
Zeer vreemd dat dit album er nog niet opstond, een jazz-uitstapje van Piet Goddaer, samen met saxofonist Frank Deruytter en drummer Stéphane Galland.

Enkele trivia:

1) Op "Indulgence Is Such a Simple Thing" na (met spoken vocals van Piet) zijn alle nummers volledig instrumentaal.

2) Met "Taxidriver" werd er van dit album maar één single uitgebracht.

3) Alle nummers werden gecomponeerd door Goddaer en Deruytter, m.u.v. "Taxidriver", dat Goddaer alleen schreef.

4) "Love Is A Dog From Hell" is gebaseerd op het gelijknamige nummer van Charles Bukowski.

5) "A Junky's Christmas" is gebaseerd op "The Junky's Christmas" van William S. Burroughs.

avatar van Fr3dj3
Blijkbaar kennen niet veel mensen dit album maar ik heb het in m'n bezit en vind het echt de moeite waard! ik ben niet direct een jazz fan maar dit album is ook niet puur jazz. Er zit sax in met electronica en drum en het is een genre apart.

zeker het luisteren waard!

groeten Fr3dj3