The All Seeing I - Pickled Eggs & Sherbet (1999)

Pop / Electronic
Label: Ffrr

1. Walk Like a Panther (4:27)

2. No Return (4:08)
  3. Beat Goes On (2:42)
  4. Sweet Music (7:19)
  5. Mary (3:14)
  6. 1st Man in Space (5:00)

met Philip Oakey

7. Drive Safely Darlin' (2:52)

met Jarvis Cocker

8. Stars on Sunday (3:51)

9. Big Pecker (4:33)
  10. I Walk (5:15)
  11. I Peggio (1:06)
  12. Happy Birthday Nicola (4:30)

met Tony Christie

13. Plastic Diamond (5:19)

met Baby Bird

14. Dirty Girl (3:11)
  15. Airy Armpits (1:51)
avatar van Dielie
leuke hoes, single was wel goed, maar beetje droogjes ook,

Welke single bedoel je nu? Walk Like A Panther (lichtelijk geniaal, zeker het optreden met Jarvis Cocker in TOTP), Beat Goes On (gecoverd door Britney Spears, waar ze erg blij mee waren, want nu verdienden ze opeens veel geld aan dit plaatje) of 1st Man In Space?

Het zijn de enige 3 nummers die ik van ze ken, maar ik vind het stuk voor stuk fantastische nummers. Ik zou dit album heel erg graag eens in een tweedehandsbak oid. kopen, want ik heb een sterk vermoeden dat de rest van het album aanmerkelijk minder boeiend is.

Wat vinden de stemmers ervan?

avatar van starbright boy
herman schreef:

Wat vinden de stemmers ervan?

Het zijn wel de drie hoogtepunten, maar de rest is ook goed te doen. Beetje wisselvallig, beetje hak op de tak. Voor een paar euro zeker meenemen. Voor 10 of meer laten liggen.

Overigens is het origineel van The Beat Goes On van Sonny & Cher. Dus veel geld van de Britney-versie hebben ze niet gezien.

avatar van titan
titan (crew)
Eens met Starbright boy, de singles zijn de uitschieters. Daarnaast nog een paar leuke nummers, maar werden erg wisselvallig.

Dan hoop ik hem eens voor weinig tegen te komen. Dank voor jullie reacties.