Eilert Pilarm - Eilert Is Back (1998)

geen stemmen

Zweden
Label: Green Pig

1. Hound Dog (2:05)
  2. That's All Right Mama (2:11)
  3. Green, Green Grass of Home (3:35)
  4. Jailhouse Rock (2:27)
  5. In the Ghetto (2:52)
  6. Suspicious Minds (3:34)
  7. Blue Hawaii (2:30)
  8. Don't Be Cruel (2:08)
  9. Silent Night (2:23)
  10. Playing for Keeps (2:52)
  11. He'll Have to Go (4:34)
  12. When My Blue Moon Turns Gold Again (2:26)
  13. In My Father's House (2:16)
  14. How Great Thou Art (2:54)
  15. Let Me Be There (3:49)
  16. Mest Av Allt (2:43)
  17. Han Måste Gå (2:54)
  18. VI Ska Gå Hand I Hand (1:54)
avatar van Shaky
Nee, gewoon nee. Dit is... ik weet het niet zo goed. Wat heb ik zojuist bijna een uur lang geluisterd? Uhm... I'm lost for words here.

Laat ik maar gewoon een cijfer geven en het daarbij laten: 1*

avatar van nlkink
Ga je zijn andere albums ook beluisteren en beoordelen, Shaky?

avatar van Shaky
De kans dat ik nog een album opzet hiervan is toch wel erg gering nlkink. Als de man het nu niet serieus bedoelde, had ik de 'lol' hier nog wel van in kunnen zien, maar hij is bloedserieus over zijn zangtalenten.

avatar van Mjuman
Shaky schreef:

Als je toch een echte Zweedse rocker wilt horen, kan je beter naar Kal P. Dal - Kal P. Dal' - Wikipedia - en.wikipedia.org - luisteren:

Kal P Dal - SJ - YouTube

avatar van Shaky
Klinkt leuk inderdaad Mjuman.
Toch blijft Jerry Williams voor mij de échte rocker uit Zweden. Heerlijke albums heeft die man opgenomen en live klonk hij fantastisch.

Toch wel even een ander niveau dan onze Eilert.

avatar van Mjuman
Shaky schreef:
Klinkt leuk inderdaad Mjuman.

Toch wel even een ander niveau dan onze Eilert.

Mijn Zweedse maat gaf me ooit een lp van Kal P. Dal als cadeau - streekgenoot van hem; echt wel r&r van de pure soort. Overigens kun je ook bij de Hepstars wel een Cadillac vinden Hep Stars - Cadillac - YouTube - check de dude achter de keyboards, een van de "B's" van ABBA.

avatar van Shaky
haha fijne beelden en muziek . Ja, die Zweden kunnen er wel wat van hoor.