The Doors - The Soft Parade: Stripped (2020)

Label: Rhino

1. Tell All the People [Doors Only Mix] (3:23)
  2. Touch Me [Doors Only Mix] (3:13)
  3. Runnin’ Blue [Doors Only Mix] (2:29)
  4. Wishful Sinful [Doors Only Mix] (2:57)
  5. Touch Me [Doors Only Mix W / New Robby Krieger Guitar Overdub] (3:12)
  6. Runnin’ Blue [Doors Only Mix W / New Robby Krieger Guitar Overdub] (2:29)
  7. Wishful Sinful [Doors Only Mix W / New Robby Krieger Guitar Overdub] (2:57)
  8. Who Scared You [Doors Only Mix] (3:18)
avatar van spinout
Ik heb nog een VVV bon liggen. Dit lijkt me een mooie aankoop.

avatar van kühnekxs
Staat hier dan weer ander materiaal op dan de extra's op de 50th Anniversary Deluxe Edition van The Soft Parade? Daar staan ook al 'Doors only' mixes op en ook met overdubs van Robby Krieger.
En gek dat je een stripped versie uitbrengt met slechts de helft van de nummers van de originele uitgave.

avatar van lennon
Het is een RSD uitgave.

En dit is dus zonder alle orkest toeters en bellen. Iets puurder dus.
best interessant.

Ik kijk al maanden uit naar dit album.
The Doors is toch wel mijn favoriete band.

avatar van CWTAB
Paso deze plaat is feitelijk een filter van hetgeen hier al op stond (disc 2):

The Doors - The Soft Parade (2019, 50th Anniversary, All Media) | Discogs

Niks nieuws feitelijk wel leuk om eens apart te horen

avatar van Funky Bookie
Mooie vormgeving van deze RSD uitgave. Wel schadegevoelig. Ik vind de nummers zonder de toeters en bellen er eigenlijk wel beter van worden. Het wordt er allemaal wat rauwer van en dat past The Doors goed.

avatar van Supersid
Zotte aankoop gebleken. Zoals velen lang gedacht dat deze plaat zonder de blazers rauwer en beter zou klinken. Dat blijkt niet zo te zijn

Het is voor alle duidelijkheid ook niet de hele plaat, zelfs enkele dubbele...