Billie Eilish - Live at Third Man Records (2019)

Label: Third Man

8. I Love You
  9. Bellyache
  10. When the Party’s Over
Thudd
Ben best wel benieuwd naar dit album.

Billie Eilish is een beetje een 'Guilty Pleasure.'

Hoewel...

Thudd schreef:
Ben best wel benieuwd naar dit album. ..

Ik ook. Krijg 'm als het goed is dinsdag binnen. Zo te zien bevalt 'ie?
Speelt Jack White nog mee trouwens?

Thudd
west schreef:

Ik ook. Krijg 'm als het goed is dinsdag binnen. Zo te zien bevalt 'ie?
Speelt Jack White nog mee trouwens?

De plaat is naturel en spontaan genoeg qua performance. Accoustic. Billie Eilish haar stem doet mij wel wat. En het klinkt ook gemeend. Wel wat act, maar niet te veel. Hoop dat ze zichzelf sane kan houden onder alle plotse stortvloed aan aandacht.

Ze doet min of meer haar eigen ding, en dat is mooi. Hoop dat ze nooit en te nimmer tekent bij een te commerciële maatschappij. Ik schaar haar meer onder indie, met commercieel succes....We mogen hopen dat ze vooral muzikaal zich in de toekomst gaat en blijft omringen door goede musici, kwaliteitsmuziek, en geen 13 in een dozijn electronica....

Thekillers87327
Deze sla ik even over....

avatar van Deranged
Ik ook maar dat doet niet af aan het feit dat Billie fantastisch is.

Met een naam als Eilish lijkt het mij wel dat zelfs nog grootsere vooruitzichten redelijk in de sterren geschreven staan.

Als je dan ook nog eens op zo veel foto's zo verwaand kan kijken dan beklijft dat wel met de gekende zinderende tinteldinges diep van binnen.

Zij is wel een lady die mij ligt.

Mooie akoestische live plaat van Billie Eilish opgenomen bij Jack White in Nashville. Ze laat even horen wat voor mooie stem ze heeft.

Ik vroeg mij af Sooheej of jij deze plaat helemaal hebt geluisterd? Deze is toch alleen op RSD vinyl te krijgen en niet op spotify te luisteren?

avatar van GrafGantz
west schreef:

Ik zal nu vast heel erg oud over komen, maar er bestaat nog altijd zoiets als illegaal mp3's downloaden

avatar van Edgar18
En wat te denken van YouTube, hij staat er gewoon in zijn geheel op.

avatar van GrafGantz
Edgar18 schreef:
En wat te denken van YouTube, hij staat er gewoon in zijn geheel op.

Maar dat is klotekwaliteit. Wat overigens z'n lage score zou kunnen verklaren

avatar van Edgar18
Ah, dat zou kunnen. Hij staat niet bovenaan mijn luisterlijstje dus ik heb hem vooralsnog even links laten liggen .