Jethro Tull - Stormwatch 2 (2020)

Alternatieve titel: A Needle on a Spiral in a Groove

Label: Parlophone

1. Broadford Bazaar (3:46)
  2. Crossword (3:37)
  3. Dun Ringill [Early Version] (2:43)
  4. Dark Ages [Early Version] (11:55)
  5. Urban Apocalypse (4:46)
  6. Kelpie (3:35)
  7. Man of God (6:33)
  8. Sweet Dream Fanfare (2:30)
  9. Sweet Dream [Live] (4:39)
Mssr Renard
Deze wil ik heel graag wel hebben. Deze is namelijk op Vinyl verkrijgbaar. Stormwatch hoef ik zodoende niet op in cd-boxset opnieuw te kopen, maar ik koop de 'bonustracks' gewoon los. Prachtig concept, en wat mij betreft mogen ze dit doen voor alle voorgaande deluxe edities/

Deranged
Waarom noemen ze dit Stormwatch 2. Heel even verkeerde ik in de illusie dat er een spannend nieuw project aan zat te komen.

Dat lijkt mij nogal evident: Jethro Tull - Stormwatch 2 (2020, Vinyl) | Discogs

Dit is de 'tweede' versie van Stormwatch. Hij staat ook bij de verzamelaars.

Jij hoopte waarschijnlijk dat dit net zoiets was als Thick as a Brick/Thick as a Brick 2 van een aantal jaren terug. Ja, dat was pas wat geweest.

Nee, dit is om vinyldraaiers ook de kans te geven de bonustracks van de deluxe-editie te luisteren.

Deranged
Ah zo.

Mssr Renard

Zo, jij geeft veel 5* ratings. Prima hoor. Leuk dat je juist Stormwatch uit het omvangrijke oeuvre van Tull pikt. Waarom juist die plaat?

Mssr Renard
En.... In bestelling. Ik ben erg benieuwd...

avatar van Gert P
Staat in andere volgorde ook op de luxe uitvoering