Ramos - My Many Sides (2020)

geen stemmen

Label: Frontiers

1. Today Is the Day (4:59)

met Joe Retta

4. Immortal (5:08)

met Tony Harnell

5. Same Ol' Fears (4:13)

met Joe Retta

6. I Have Been Waiting (4:38)

met Harry Hess

7. Moving On (4:57)

met John Bisaha

8. Forefather (3:34)

met Eric Martin

9. Too Good to Be True (4:25)
  10. Ceremony (4:47)
  11. All Over Now (4:02)
  12. I'm Only Human (5:31)

met Tony Mills

AOR_Lover
Meestergitarist Josh Ramos volg ik al een tijd. Hij heeft meegedaan aan de projecten L.R.S. en onder meer bij Hardline gespeeld. Deze cd heeft een resem aan zangers die allemaal wel hun sporen verdiend hebben in diverse hardrockbands zoals Danny Vaughn van Tyketto en Terry Ilous van XYZ. De nummers variëren van melodieus tot de wat stevigere aanpak samen met sessiedrummer Tony Morra die hem goed weet te raken. Eric Martin neemt het nummer Forefather voor zijn rekening wat ik zelf één van de rustigere hoogtepuntjes vindt. Het nummer Moving on zou zou van de Winery Dogs kunnen zijn kortom er zijn vele stijlen hoorbaar op dit album. Omdat ik sommige nummers wat minder goed kon hebben drie sterren voor het totaal.