Marlowe - Marlowe 2 (2020)

Label: Mello

1. Marlowe Returns [Intro] (1:37)
  2. Spring Kick (2:21)
  3. Small Business (3:15)
  4. Later with It (2:46)
  5. Otherworld (3:25)
  6. Snake Oil Scientist (1:23)
  7. Future Power Sources (3:03)
  8. Sawdust Underground (2:47)
  9. Paydirt (3:15)
  10. Eddy Appetite Gets Repoed (1:41)
  11. Dead a Lot (2:54)
  12. Same Team (3:12)
  13. O.G. Funk Rock (2:23)

met Afr0

14. The Machinations of E.W. Godfist (1:50)
  15. Can't Have Me Nothing (3:13)
  16. Lamilton Taeshawn (2:01)
  17. Preach Honest (3:05)
  18. A Madman of Conviction [Outro] (2:15)
avatar van Nr.4
Ben toch weer gevallen voor dit project. L'Orange is nog altijd meester in het neerzetten van een overall mysterieus sfeertje met fijne (film)samples, flarden, gekke effecten. Creatieve geest. Solemn Brigham is voor mij nog altijd een rapper met te veel rare uithalen, vreemde klemtonen of verlengen van bepaalde lettergrepen. Weet niet precies wat het is. Origineel is het allemaal wel, past wel bij L'Orange, als duo voelt het elkaar goed aan. Tempo zit er lekker in en de lyrics zijn zeker de moeite waard. De enige featuring van AFRO doet me wel verlangen naar meer gangbare raps.