E-Town Concrete - The Renaissance (2003)

Label: Razor & Tie

1. Mandibles (3:06)
  2. More Than Incredible (3:22)
  3. Metroid (4:09)
  4. So Many Nights (4:06)
  5. Let's Go (3:41)
  6. Baptism (3:46)
  7. Appetite for Distinction (3:42)
  8. Battle Lines (4:09)

met Jamey Jasta

9. Doormats (3:28)
  10. Punch the Walls (3:48)
  11. In the Heart of Wolves (14:03)
avatar van Sammy
De enige plaat die ik ken van deze band. Hele harde en gemeende hardcore die hier en daar ook nog ens ontzettend melodieus is. Op een van de nummers (ik geloof nummer doet de zanger van Ill Nino nog mee. 4*

dit is zeker een erg vette plaat! gister de videoclip van mandibles gezien de oudere cds zijn wat harder maar ook zeker de moeite waard! 4*

vette cd. Mandibles my all time favorite, zoon lekker subtiel gitaarloopje met vet lomp gerap: HEERLIJK.

avatar van discipline
1 van de beste albums die ooit is uitgebracht harde gemene hardcore met keiharde rap er door heen meestal pakt het niet goed uit rock en hip hop maar sommige artiesten en bands weten het toch goed te doen! een dikke 5

avatar van Flipm0de
discipline schreef:
1 van de beste albums die ooit is uitgebracht harde gemene hardcore met keiharde rap er door heen meestal pakt het niet goed uit rock en hip hop maar sommige artiesten en bands weten het toch goed te doen! een dikke 4,5

cosign