LuukRamaker schreef:
Via YouTube al eens op Verde River gestuit en ook het album al wel eens gedraaid (onlangs nog zelfs) maar ligt niet helemaal meer vers in het geheugen. Beviel goed, dus laat ik 'm weer eens opnieuw tussen mijn opgeslagen albums plaatsen op Spotify zodat-ie niet weer in de vergetelheid raakt. Allicht binnenkort een sterrenbeoordeling, al waag ik te betwijfelen of het album bij mij ook voor een vijftal sterren in aanmerking komt. Maar het hoeft ook niet direct van de buitencategorie te zijn om bij mij in goede aarde te vallen.
Ik verwacht ook niet dat we allemaal ineens 5 sterren gaan geven hoor, het is meer de persoonlijke beleving natuurlijk. En Kassi is hier een schot in de roos. Je noemt
Verde River, was mijn kennismaking met Kassi en die wending in de laatste halve minuut had ik nog niet vaak gehoord, erg bijzonder. Ik was het album ook uit het oor verloren door de vele nieuwe releases, maar nu komt elk nummer heerlijk binnen hier. Ik heb je de laatste tijd wel ontdekt als user die van country houdt, dus houd je stemmenlijst zeker in de gaten, zitten absoluut interessante dingen tussen
Zwaagje schreef:
Ik hoor graag country invloeden, maar dit is me net wat te traditioneel. Een kwestie van smaak, want aan de kwaliteit ligt het niet. Ik twijfel of ik ga stemmen.
Had ik misschien even moeten vermelden dat er vrij traditionele countrysound in zit, maar voor mij nu juist hetgene wat het zo mooi maakt en dan die supermooie stem van Kassi, ben er gewoon erg verliefd op

Dan ben ik benieuwd of je Charley Crockett wel goed gaat vinden, over traditionele country gesproken. Ik waarschuw je maar alvast