menu

Colorama - Chaos Wonderland (2020)

mijn stem
4,25 (2)
2 stemmen

Verenigd Koninkrijk
Rock / Folk
Label: Agati

  1. And (3:07)
  2. Dusty Road (3:12)
  3. Me & She (3:39)

    met Lay Low

  4. Black Hole (3:22)
  5. Crosville (3:37)
  6. Except You (3:15)
  7. Damn Tune (3:34)
  8. Conchita (3:24)
  9. Please Tell Me (3:07)
  10. Reconciliation (4:29)
totale tijdsduur: 34:46
zoeken in:
avatar van aERodynamIC
4,0
Chaos Wonderland is het zevende album van Colorama (en dan reken ik de twee EP's niet mee). Voor mij is het pas de kennismaking. Ik heb nog nooit van dit gezelschap gehoord en wat opzoekwerk leert me dan dat het eigenlijk vooral om één persoon gaat: Carwyn Ellis.

Dit album voelt alsof de jaren '90 britpop van bands als Blur of Divine Comdedy naar nu verplaatst is met een beetje soul als extra toevoeging en een snufje '60's psychedelica om het af te maken. Of wacht: doe er een beetje Belle and Sebastian-lulligheid bij. Heerlijk toch?!

Stekelig, kleurrijk, intrigerend, een beetje vreemd maar toch lekker. De hoes is er een prima verpakking voor. Niks mis met een beetje chaos in wonderland.

Gast
geplaatst: vandaag om 02:47 uur

geplaatst: vandaag om 02:47 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.