Beanie Sigel - The Truth (2000)

Label: Roc-a-Fella

met Jay-Z

4. Mac Man (4:09)
  5. Playa (3:26)

met Amil en Jay-Z

6. Everybody Wanna Be a Star (4:03)
  7. Remember Them Days (3:55)

met Eve

8. Stop, Chill (3:27)
  9. Mac and Brad (5:05)

met Scarface

10. What a Thug About (3:59)
  11. What Your Life Like (4:43)
  12. Ride 4 My (4:15)
  13. Die (3:10)
  14. Anything (4:48)

met Jay-Z

L2K
Matig album met een van de eerste Kanye beats, voordat hij de stijl van XXplosive van Dr. Dre kopieerde.

avatar van daveretam
Who Want What is meesterlijk. Memph Bleek en Beanie Sigel spitten de mic helemaal nat!!:P

avatar van gweah
Zeer onevenwichtig album. Wat goed is, is goed. What Ya Life Like is een van de meest cinematische gevangenistracks in rap ooit.
Stop Chill, Ride 4 My en Die hebben ook die snoeiharde Beanie Sigel stijl. Maar er staat ook veel commerciele, Roc-A-Fella anno 1999 shit op. Ik herinner me dat The Source hier ooit 4 1/2 mics voor gaf, en het in die review in het rijtje debuutplaten van Snoop, Nas, Biggie etc plaatste. Eh...

avatar van KILLERBEE99
Leuk album, toppers The Truth, Remember Them Days, Die en Anything