Memphis Bleek - Coming of Age (1999)

Label: Roc-a-Fella

1. Pain in da Ass Intro (0:43)
  2. Who's Sleeping (2:40)

met Reb

3. Memphis Bleek Is... (4:08)
  4. What You Think of That (4:40)

met Jay-Z

5. Murda 4 Life (4:47)

met Ja Rule

6. You're All Welcome (Pain Interlude) (0:37)
  7. Stay Alive in NYC (4:14)
  8. You a Thug Nigga (4:14)
  9. N.O.W. (4:15)

met Da Ranjahz

10. Everybody (4:00)
  11. I Won't Stop (3:07)

met Dark Half

12. My Hood to Your Hood (3:47)

met Beanie Sigel

13. Why You Wanna Hate For (3:49)

met Noreaga

14. Regular Cat (5:10)
avatar van thomzi50
Wat mij betreft zijn sterkste. Dat is nog geen echt compliment, want meer dan 3* is het niet waard.

L2K
Hij klonk zo veelbelovend op de featurings van Jay-Z's albums. Maar uit dit album blijkt dat het voorbarig was. Zijn latere albums zijn gelukkig beter.

1,5 ster

Relax
#2 en #7 zijn toch wel topnummers.
En het kan niet anders, Murda 4 Life met Ja Rule.
Maar zo slecht vind ik Memphis Bleek echt niet, hij brengt best wel NYC Vibes dankzij de beat, maar dat komt denk ik ook dankzij Cam'Ron

Pauper
Wat is er eigenlijk niet slecht aan dit album, gastartiesten die pik zuigen of niet presteren op volle toeren. Simpele saaie producties, inhoudloze teksten, slaapverwekkende flow en een lelijke cover. Is er ook nog iets postiefs?...

...Nee, 1*

Harco
Die 1,75* is wel erg overdreven.

Rene1979
Ik vind het echt onzin als er gezegd wordt dat Memph een van de minste van de roc is .... Ik kan wel van zijn tracks genieten