menu

AaRON - Anatomy of Light (2020)

mijn stem
3,88 (4)
4 stemmen

Frankrijk
Pop / Electronic
Label: Birds in the Storm

  1. The Flame (3:10)
  2. Ultrarêve (4:07)
  3. Odyssée (2:41)
  4. Reeds (3:52)
  5. Minuit (3:25)
  6. Fastlane (3:09)
  7. Keep Walking Love (3:10)
  8. Sauvages (3:00)
  9. H.K. (3:47)
  10. Apollo (4:36)
  11. Les Rivières (3:39)
  12. The Flame [Piano Version] (3:08)
totale tijdsduur: 41:44
zoeken in:
avatar van musicfriek
4,0
Mocht iemand zich afvragen waar acteur Jean-Claude Van Damme is gebleven, hij speelt de hoofdrol in de video van het nummer Ultrarêve inclusief kickboxposes Moet zeggen dat hij er met zijn bijna 60 jaar er nog erg goed uiziet. Respect. Het nummer zelf is wel aardig, maar loop nog niet erg warm voor deze muziek.

avatar van musicfriek
4,0
musicfriek schreef:
maar loop nog niet erg warm voor deze muziek.
En inmiddels dus wel nadat ik de andere singles beluisterd heb. Erg lekkere Franse electropop/dancepop waarbij The Flame en Les Rivières momenteel de uitschieters zijn. Vooral laatstgenoemde klinkt voor mij nu al als een classic en heeft ook een mooie video. Hun debuut uit 2007 heeft nog wel wat stemmen hier, dus die gaan we ook eens proberen.

Nog een leuk feitje over de clip met JVC, zijn dochter Bianca heeft de clip geregisseerd en zijn zoon Kris heeft het camerwerk verricht. De video slaat blijkbaar aan, want die gaat al richting een miljoen views.

avatar van funforremi
Zojuist ook ontdekt dankzij de hitserie Elite. We cut the night kwam daar in voor. Via het waanzinnige Blouson Noir kwam ik bij Ultrareve, inderdaad met JCvD er in. Ook te gek. Benieuwd hoe de rest klinkt, maar ik ben erg enthousiast.

Gast
geplaatst: vandaag om 11:53 uur

geplaatst: vandaag om 11:53 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.