The Casualties - Until Death - Studio Sessions (2019)

1 stem

Punk
Label: Cleopatra

1. Chaos Sound (2:34)
  2. Riot (2:19)
  3. Rejected and Unwanted (1:51)
  4. Under Attack (2:11)
  5. Unknown Soldier (3:12)
  6. Criminal Class (3:20)
  7. Resistance (2:14)
  8. Feed Off Fear (1:49)
  9. Punk Rock Love (1:58)
  10. Tomorrow Belongs to Us (3:05)
  11. Made in NYC (1:38)
  12. Do You Wanna Dance (1:46)
  13. My Blood, My Life, Always Forward (2:13)
  14. Unemployed (1:47)
  15. On the Front Line (2:29)
  16. Ugly Bastards (1:58)
  17. War Is Business (1:45)
  18. Running Through the Night (3:01)
  19. We Are All We Have (3:58)
avatar van AOVV
Sinds 2017 heeft deze band een nieuwe zanger in de persoon van David Rodriguez (Krum Bums), en van die gelegenheid heeft de band, na het in 2018 uitgebrachte Written in Blood, gebruik gemaakt om een aantal van hun nummers, zowel oude klassiekers als wat recenter werk, terug op te nemen.

Wat me daarbij opvalt, is dat de productie, ondanks het rommelige karakter, toch opvallend clean klinkt. Tegenstrijdig, ik weet het; daarom vind ik het ook zo opvallend.

Als ik eerlijk ben, hoor ik liever de originele opnames. Die stralen meer energie uit, en de backing vocals vind ik hier ook niet altijd geslaagd. Desalniettemin een tof initiatief!

3 sterren