menu

Countless Skies - Glow (2020)

mijn stem
3,80 (5)
5 stemmen

Verenigd Koninkrijk
Metal
Label: Willowtip

  1. Tempest (5:06)
  2. Summit (6:01)
  3. Moon (5:27)
  4. Zephyr (7:28)
  5. Glow: Part 1: Resolution (8:05)
  6. Glow: Part 2: Awakening (5:13)
  7. Glow: Part 3: Reflection (6:58)
totale tijdsduur: 44:18
zoeken in:
avatar van gigage
3,5
Melodic death en prog metal kruisen wel vaker de degens maar de openingstrack van deze plaat is werkelijk prachtig. Nu de rest nog.

Edit: het venijn zit meestal in de staart, maar dat is hier niet het geval. Aardig album, niet meer niet minder.

avatar van The_CrY
4,5
Prachtige mengeling van melodic death en prog inderdaad. Niet overal even sterk, maar op zijn sterkst blaast Glow me echt omver. De openingstrack heeft een van die prachtige refreinen waar je van bij weg kan dromen, evenals het wonderschone 'Zephyr'. Het driedelige slotepic is inderdaad net een tikje minder dan de overige nummers, maar alsnog niet onaardig.

avatar van legian
3,5
Op momenten weten ze zeer sterk uit de hoek te komen. Waarbij de hierboven al benoemde mix van melodic, death en prog metal goed werkt. Helaas blijft het bij enkele momenten en weten ze dat niet voor een langere tijd vast te houden. Vooral een leuke plaat, maar geen bijzondere.

Gast
geplaatst: vandaag om 14:04 uur

geplaatst: vandaag om 14:04 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.