Nana Adjoa - Big Dreaming Ants (2020)

Label: Bloomer

1. National Song (4:26)
  2. Cardboard Castle (3:34)
  3. Throw Stones (3:10)
  4. No Room (3:29)
  5. In Lesser Light Pollution (4:19)
  6. Every Song (3:44)
  7. Love and Death (4:16)
  8. She's Stronger (3:23)
  9. Who Do We Look to Now (3:06)
  10. I Want to Change (4:36)
avatar van Woutout
Wat....een....plaat!!!

avatar van Venceremos
Mooie bewerking van Ebo Taylor's Love and Death. Verloochent haar roots geenszins.

avatar van Pinsnider
National Song gaat toch wel de strijd aan met It's All So Incredibly Loud (Glass Animals) en In Your Eyes (Weeknd) voor de titel "Pinsnider-Plaat-van-het-Jaar". Staat ze toch in een mooi rijtje, dunkt me....

avatar van Pinsnider
Zo, hij is eindelijk binnen! Wat een bijzonder sfeervolle en fraaie plaat!! Nu wil het toeval dat het geluid van de plaat op zich echt geweldig is en daardoor hoor je de vele details prachtig tot hun recht komen. Het blijkt dat ze veel van de instrumenten zelf speelt, maar daarnaast weet ze ook bijzonder goed gebruik te maken van sfeerversterkende hulptroepen. Bijzonder mooi en intrigerend allemaal!! Waarom is ze nog niet compleet doorgebroken?? Of heb ik iets gemist??

avatar van matthijs
Pinsnider schreef:

Hier kan ik me helemaal in vinden! Zeer lekker geproduceerd, warme sound. Track 1 en 2 zijn hemels. Ook lekker experimenteel.

avatar van Chet
Prachtig album inderdaad. Toen het uitkwam werd er best veel (positief) over bericht, maar de echte doorbraak is er desondanks niet gekomen. Groot Nederlands talent!

avatar van Grizzly Bear
Hoor net haar nieuwe single "one of us", klinkt ook fijn zeg! Mooi dat ze weer terug is