menu

K.A.A.N. & Big Ghost Ltd - All Praise Is Due (2020)

mijn stem
3,75 (4)
4 stemmen

Verenigde Staten
Hip-Hop
Uitgebracht in eigen beheer

  1. Foreword (2:17)
  2. Elevation (3:33)
  3. The Feeling (3:12)
  4. Manifesto (3:52)
  5. Valley of Kings (3:16)
  6. AHundredThousandDollarsAndABenz (3:16)
  7. Selassie (3:19)
  8. Flight (2:39)
  9. Apparitions (4:04)
  10. After Words (2:51)
totale tijdsduur: 32:19
zoeken in:
avatar van overmars89
3,5
Ik ben vooral erg te spreken over de producties van Big Ghost L.T.D. Hij laat zien dat hij echt een veelzijdige hip/hop producer is geworden. Ook al zijn het voornamelijk boom bap beats. K.A.A.N. als rapper is aardig. Hij heeft een hele snelle flow. Ik heb daar niet altijd even zin in en het kan af en toe iets te geforceerd aanvoelen.

avatar van Silky & Smooth
4,0
Ik ken K.A.A.N. van dit album en ben sindsdien een klein beetje fan van hem. Hij is een erg goede rapper en doet mij soms wat aan Kendrick Lamar denken. De tempowisselingen in zijn raps vind ik heel tof en maken het ook interessant om naar hem te luisteren. Ook Big Ghost Ltd produceert heel sterk. Hij laat hier inderdaad horen dat hij heel veelzijdig is, al ben ik meer fan van zijn werk met artiesten als K.A.A.N. en nu ook UFO Fev dan de mensen van bijv. Da Cloth.

Mooie hoes trouwens!

Gast
geplaatst: vandaag om 13:27 uur

geplaatst: vandaag om 13:27 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.