A. G. Cook - Apple (2020)

Electronic / Pop
Label: PC

1. Oh Yeah (3:32)
  2. Xxoplex (2:35)
  3. Beautiful Superstar (4:42)
  4. Animals (4:07)
  5. Airhead (4:37)
  6. Haunted (2:50)
  7. The Darkness (5:11)
  8. Jumper (3:04)
  9. Stargon (4:51)
  10. Lifeline (4:06)
avatar van McSavah
Werd wel weer eens tijd voor nieuw materiaal van de PC CEO.

avatar van Teunnis
Eerste indruk: dit album is (nog) niet de gewenste climax van een heel productief jaar. Niveau is wisselend: sterke momenten wisselen in no-time af met zwakke momenten. The Darkness en Lifeline voorlopig de hoogtepunten. Oh Yeah ga ik ook steeds leuker vinden, met name de versie op het "festival" Appleville.

avatar van voskat
Teunnis schreef:

Wat mij betreft de enige versie. En tevens - in die vorm - het beste nummer van 2020.

avatar van Teunnis

avatar van aerobag

instant 5 sterren

avatar van Masimo

aerobag
Zeg, leuk en aardig die aerobag/Polachek-tags, maar waar kan ik me inschrijven voor de doedelzak-tagservice?