Eclipse - Viva la VicTOURia (2020)

Zweden
Label: Frontiers

1. Viva la Victoria (3:49)
  2. Mary Leigh (3:19)
  3. Blood Wants Blood (3:25)
  4. The Storm (4:30)
  5. Vertigo (3:48)
  6. Jaded (4:13)
  7. Shelter Me (3:30)
  8. United (3:55)
  9. The Downfall of Eden (4:51)
  10. When the Winter Ends (7:10)
  11. Take Me Home (3:57)
  12. Battlegrounds (7:08)
  13. Black Rain (4:52)
  14. Blood Enemies (4:57)
  15. Stand on Your Feet (3:56)
  16. Runaways (4:14)
  17. I Don't Wanna Say I'm Sorry (4:37)
  18. Never Look Back (6:11)
  19. Driving One of Your Cars (3:34)
  20. The Downfall of Eden (4:01)
  21. When the Winter Ends (3:31)
  22. Battlegrounds (4:24)
  23. Driving One of Your Cars (3:39)
  24. Delirious (3:22)
avatar van Dream Theater
Kijk erg uit naar deze live cd. Geweldige live band dit!

avatar van Dream Theater
Wat komen er toch een hoop goede bands uit Scandinavië. Eclipse heeft al enkele topalbums gemaakt met lekkere niet te ingewikkelde rock/metal. Live is deze band nog wat steviger en zorgen hun nummers voor een feeststemming. Dat is te horen aan het publiek wat zich veelvuldig laat horen. Krakers als Blood of the Enemies, Runaways, Viva la Victoria en Battlegrounds zijn niet versmaden. In deze sombere tijden wordt je met deze muziek een stuk vrolijker.

Sfeervol live album. Songs met knappe hooks. Reeds twee maal Live gezien in de Biebob telkens erg goed zoals op deze cd te horen is.

Heerlijk band. Persoonlijk luister ik liever naar de studio-albums. Raampje open in de zomer. Heerlijk. Deze live-plaat is gewoon degelijk. Goede doorsnee van veel van hun beste nummers. Die Bonustracks hoeven van mij niet zo. Dat akoestisch gedoe is niet helemaal mijn smaak.