Lonely the Brave - The Hope List (2021)

Label: Easy Life

1. Bound (3:36)
  2. Distant Light (3:39)
  3. Bright Eyes (2:57)
  4. Chasing Knives (3:54)
  5. The Hope List (3:51)
  6. Keeper (3:33)
  7. [Untitled] (0:58)
  8. Something I Said (4:12)
  9. Open Door (3:47)
  10. Your Heavy Heart (3:44)
  11. The Harrow (4:17)
avatar van Sammy
Ik ben behoorlijk onder de indruk van de eerste drie singles. Het is wat meer recht-toe-recht-aan, maar op een prettige manier ontzettend catchy. Hopelijk zijn de andere nummers ook raak!

avatar van coldwarkids
Hmm. Distant Light is een sterk nummer maar voor mij had die zanger mogen blijven.

avatar van Sammy
Zeker, de vorige zanger was wat de band uniek maakte. Toch vind ik het knap dat ze met een nieuwe zanger - met een zeer ander geluid - wel weer weten te boeien. In eerste instantie had ik ook medelijden met de nieuwe zanger: ga er maar aan staan.

Chasing Knives

avatar van DjFrankie
DjFrankie (moderator)
De orange/yellow/spinner LP besteld vandaag

DjFrankie schreef:
De orange/yellow/spinner LP besteld vandaag

Denk dat ik hem ook maar bestel. Misschien die splatter version van kleuren. Was eerst bang voor een teleurstelling maar na het horen van Chasing Knives en Something I Said krijg ik kippenvel tot en met.

avatar van Guinness1980
Klinkt erg lekker, alleen de titeltrack doet me werkelijk niks.
Bound, Keeper en Chasing Knives zijn favoriet.

Hij bevalt mij ook weer, ondanks het niet meer zo uniek klinkt als met de oude zanger

avatar van DjFrankie
DjFrankie (moderator)
Goeie plaat, geluid is vertrouwd en ontzettend goed. Nieuwe zanger doet het ook prima.