Dionne Warwick - How Many Times Can We Say Goodbye (1983)

Soul
Label: Arista

1. Got a Date (5:20)
  2. So Amazing (3:46)
  3. Do It 'Cause I Like It (5:00)
  4. How Many Times Can We Say Goodbye (3:28)

met Luther Vandross

5. What Can a Miracle Do (4:44)
  6. Two Ships Passing in the Night (5:18)
  7. I Can Let Go Now (2:56)
  8. Will You Still Love Me Tomorrow (5:26)
avatar van Madjack71
Dionne Warwick heeft tegen de tijd van dit album al lang haar sporen verdient. Dit terwijl mijn 1ste kennismaking met haar was met Warwick & Friends..met de uitvoering van een nummer van haar 'leermeester' Burt Bacharach...That's what friends are for met o.a. Elton John en Stevie Wonder. Mooi nummer nog steeds. Dit How many times..wordt veelal bedolven door de gladde soul van Luther Vandross. Maar zingen kan ze, dat moge duidelijk zijn. De rustige ballads zijn dan ook het meest interessante van dit verder toch wel wat zoutloze album. Haar nichtje Whitney zou vanaf hier de fakkel dan ook met veel succes overnemen...tot...Mr. Brown in haar leven kwam.