Sonny Rollins - Rollins in Holland (2020)

Alternatieve titel: The 1967 Studio & Live Recordings Featuring Ruud Jacobs & Han Bennink

Jazz
Label: Resonance

1. Blue Room (4:49)
  2. Four (5:14)
  3. Love Walked In (6:04)
  4. Tune Up (6:57)
  5. Sonnymoon for Two (8:13)
  6. Love Walked In (9:31)
  7. Three Little Words (22:25)
  8. They Can’t Take That Away from Me / Sonnymoon for Two (9:33)
  9. On Green Dolphin Street / There Will Never Be Another You (15:00)
  10. Love Walked In (19:45)
  11. Four (22:19)
avatar van judgepaddy
Dit is toch echt wel moddervet!!
"Lost tapes" gevonden in Hilversum met Ruud Jacobs en Han Bennink (hoor hem weer eens tekeer gaan op Sonnymoon for Two)
Jams vanuit de VARA studio, life opnames vanuit de go-go club te Loosdrecht en opnames vanuit de Academie voor Beeldende Kunst in Arnhem.
Die laatste tracks hebben wel een beduidend lager geluidskwaliteit maar dat drukt voor mij de pret niet,..... nou vooruit, een beetje wel gezien ook de prijs die ze voor het vinyl vragen.