Katie Noonan - The Sweetest Taboo (2020)

1 stem

Australiƫ
Jazz
Label: ABC

1. Don't Dream It's Over (4:59)
  2. Blue (4:22)
  3. If I Could (6:03)
  4. Just the Way You Are (4:45)
  5. True Colors (5:23)
  6. Electric Blue (4:32)
  7. I Wanna Dance with Somebody (Who Loves Me) (5:18)
  8. When Tomorrow Comes (5:24)
  9. Russians (4:41)
  10. Sign Your Name (6:08)
  11. Take on Me (3:54)
  12. Running to Stand Still (6:27)
avatar van vigil
Ik kende deze Australische dame nog niet maar ze blijkt een aardige carrière te hebben met het coveren van andermans werk.

Dit zijn 80's hits (of minder grote hits) in een jazzie jasje. Geen origineel idee natuurlijk maar ze komt er goed mee weg. Ze durft de arrangementen aan te passen maar het is vooral haar stem waarmee ze de plaat naar een nette voldoende brengt.

Ik leerde haar kennen door de Electric Blue cover welke geplaatst werd op de Icehouse FB pagina dus blijkbaar is ook de originele artiest ook nog tevreden.