John Frusciante - Maya (2020)

Electronic
Label: Timesig

1. Brand E (4:51)
  2. Usbrup Pensul (4:23)
  3. Flying (3:42)
  4. Pleasure Explanation (4:14)
  5. Blind Aim (4:06)
  6. Reach Out (4:22)
  7. Amethblowl (4:39)
  8. Zillion (4:34)
  9. Anja Motherless (5:56)
avatar van Poles Apart
Terug bij de Peppers en toch ook een nieuw solo album? Hopelijk weer een grotere rol voor de gitaar. Vind z'n 'electronische' uitstapjes minder.

avatar van Vincent90
Ben bang dat dit toch weer een teleurstelling gaat worden:

Van zijn Bandcamp (https://johnfrusciante.bandcamp.com/album/maya)

John Frusciante releases the first instrumental electronic album under his own name on Aaron Funk's Timesig label. The record is dedicated to his cat Maya who recently passed away, a fellow traveller in his otherwise solitary music making sessions. He says "Maya was with me as I made music for 15 years, so I wanted to name it after her. She loved music, and with such a personal title, it didn't seem right to call myself Trickfinger, somehow, so it's by John Frusciante."

avatar van philtuper
Ik hoor acid á la Eat Static...

avatar van -SprayIt-
Ik vind dit best een lekker plaatje.