Ledisi - The Wild Card (2020)

1 stem

R&B / Soul
Label: BMG

1. Anything for You (4:17)
  2. Next Time (5:08)
  3. Same Love (4:34)
  4. Now or Never (5:27)
  5. Stay Gone (3:37)
  6. Where I Am (3:05)
  7. WKND (5:00)
  8. What Kinda Love Is That (4:05)

met Cory Henry

9. Sunrise (Interlude) (0:39)
  10. In It to Win (4:07)
  11. One (4:06)
  12. Wake Up (5:04)

met Sa-Roc

13. Stone (4:11)
  14. Without You (3:50)
  15. Sunset (Outerlude) (0:36)
avatar van Reijersen
Die Ledisi, ik 'volg' haar al een tijdje en vooral in het begin van haar carrière wist ze me aardig te boeien. Nu verandert mijn smaak ook wat mee in die jaren, maar wat altijd een beetje bij Ledisi blijft hangen is dat haar sterke stem altijd zo matig ondersteund wordt als je naar de producties kijkt. Op dit Wild Card is dat andermaal niet anders uit te leggen. De songs zijn te vaak te standaard en wat te simpele R&B, maar de stem van Ledisi is weer kraakhelder als altijd. Misschien dat ze zich hier en daar iets teveel bedient van overdreven stemakrobatiek (lees: teveel onnodige adlibs), maar anderzijds hoort dat ook wel een beetje bij deze muziek. Maar puur door de producties is dit album niet meer dan middelmatig.