Bartees Strange - Live Forever (2020)

Label: Memory

6. Stone Meadows (3:50)
  7. Flagey God (3:41)
  8. Mossblerd (1:27)
  9. Far (4:10)
  10. Fallen for You (4:09)
  11. Ghostly (3:57)
avatar van peterjames777
Voor fans van Kings of Leon, TV on the Radio maar ook van Bon iver en Yves Tumor. Deze plaat schiet alle kanten op qua genres en dat is even gek, maar 1 ding is duidelijk: Bartees Strange heeft talent en een strot van jewelste.

Bijzondere en boeiende plaat. Geweldige stem. Mix van stijlen.

avatar van coldwarkids
Oh wat een heerlijke ontdekking. Zijn nieuwe draai ik nu al grijs, Farm To Table.

Heel af en toe lijkt z’n stem op die van TV On The Radio maar dan moet je wel hele goede oren hebben. Zijn stem is lichter. Al met al gluipt de melancholie van zowel dit album als bij zijn huidige Farm To Table er vanaf.

avatar van coldwarkids
Als Bloc Party nou toch zo had geklonken he. Nou ik ben naar deze man overgelopen en fan geworden.