Deze plaat heet Greatest Hits en dat is het ook, maar het is geen verzamelaar. Hoe zit dat dan?
Tremeloes zijn ten tijde van deze plaat, ongeveer vanaf 1979 Dave Munden, Len Chip Hawkes en Rick Westwood (heel vreemd Westward genoemd op de hoes) maar dan aangevuld met Bob Benham op gitaar en toetsen, die overigens al sinds 1972 bij de band zit. Volgens de hoes zou hij rond 1979 tot de band zijn toegetreden.
Omdat de Tremeloes een nieuwe agent hebben (volgens de backsleeve van de plaathoes) en de band in 1982 een tournee wilden aangaan, hebben ze deze plaat opgenomen. De studio en de producer staan niet op de plaat.
Overigens zullen de Tremeloes bij elke nieuwe bezetting opnieuw de studio in duiken om hun oude hits in een modern jasje te steken zoals in 1984 (The Hits) en 1992 (All For One and One For All), maar ook
deze uit 1990 bestata louter uit moderne versies van oude songs, zij het aangevuld met nieuwe composities.
Ze maken er een lekkere puinhoop van, en echt goed wordt het er niet van. Het klinkt baldadig, kinderlijk en meer als een derderangs feestbandje dan leuke 60's rock'n'roll-band.
Ik koop veel van the Tremeloes, omdat ik nu éénmaal een flapdrol ben, maar ik zal deze plaat echt niet kunnen aanbevelen.