Mahumodo - Waves (2003)

5. California (5:23)
  6. Herparadise (5:33)
  7. Bythewaters (7:40)
avatar van Jeroen enzo
Ontzettend mooie, emotionele screamo, post-hardcore etc van Mahumodo. De band is helaas uit elkaar gegaan in 2003, terwijl ze net op het punt stonden door te breken.
Waves is alweer een hele tijd out of print, en zo nu en dan nog te vinden op Ebay.

lambf
Ontzettend mooi? mjoh, ik kan er wel inkomen, maar helaas ben ik van een andere mening gediend. Niet dat het nu een slecht album is, maar ik heb ze wel beter gehoord in dit genre. Het geluid is veel te dof tijdens de stevigere passages waardoor vooral het geschreeuw maar matig uit de verf komt. Ook de drums zijn niet lekker ingemixed helaas. Maar de grootse misser vind ik toch wel de toevoeging van de cleane zangpartijen, oeh, dat moet je lambf niet aandoen. Verder had het geheel ook wat pittiger uit de hoek mogen komen, er zijn zogezegd te veel rustige passages en het contrast met de ruigere stukken vind ik wat matig. Liefhebbers van Khoma zullen hier wel mee uit de voeten mee kunnen denk ik zo.