Joji - Nectar (2020)

met Yves Tumor

17. Like You Do (4:00)
  18. Your Man (2:43)
avatar van Septua
Vreemd dat hij van een eigen stijl (SLOW DANCING IN THE DARK en natuurlijk al zijn oudere werk) naar een stereotype pop stijltje is gegaan.. Your Man kan zo gedraaid worden bij Radio 538 en je zou mij niet kunnen vertellen dat dat Joji is. Erg jammer dat zoveel talent verspilt wordt.

avatar van Septua
Eerste luisterbeurt zit erop, ben gelijk 'Can't Get Over You' gaan luisteren om dit weg te spoelen. Wat een gladde bende, als een vis ingesmeerd met boter geworpen in een plas vol met olie. Het klinkt allemaal zo gemaakt, te kijk mij eens verdrietig zijn en nergens echt een uitschieter. Dan is Run nog het beste nummer van het album voor mij, maar die kende ik al.

Is dit nou echt de man die Yeah Right, Will He en Slow Dancing in the Dark heeft gemaakt? Wat een teleurstelling.

avatar van Subtle_Fuse
Hoe heeft dit een lagere rating dan BALLADS 1? Zijn beste werk tot nu toe.

Subtle_Fuse schreef:
Hoe heeft dit een lagere rating dan BALLADS 1? Zijn beste werk tot nu toe.

Ik denk voornamelijk omdat daar veel meer plezier en liefde in is verwerkt? Dit klinkt als een geforceerd projectje waar zijn fans op wachten in plaats van iets waar hij zelf 100% achter staat.

Thank you for this music, I'm for a moment ok.