Lake of Tears - Headstones (1995)

Zweden
Label: Black Mark

1. A Foreign Road (4:07)
  2. Raven Land (5:41)
  3. Dreamdemons (5:14)
  4. Sweetwater (4:32)
  5. Life's But a Dream (1:24)
  6. Headstones (5:15)
  7. Twilight (4:57)
  8. Burn Fire Burn (3:38)
  9. The Path of the Gods (Upon the Highest... (13:29)
avatar van Kondoro0614
Duidelijk een tikkeltje minder deze plaat, best jammer. De plaat komt overigens echt lekker op gang met A Foreign Road alleen voor mijn gevoel konden ze niet het niveau aanhouden, en begon het allemaal een beetje karig te worden.

Met Headstones maken ze nog een uitschieter, en de afsluiting met The Path of the Gods (Upon the Highest... weten ze nog leuk te eindigen, alleen dat was het in mijn ogen ook wel. Allemaal niet zo bijzonder, ik mis het diepe doom geluid van plaat één al wel behoorlijk, duidelijk dat ze hiermee de rock kant op zijn gegaan. Het is allemaal echt niet slecht te noemen, al heb ik nou ook niet direct de neiging deze plaat vaker op te gaan zetten.