White Wolf - Hondsdolheid (1995)

Label: Djax

1. Intro (2:38)
  2. De Introducties (2:47)
  3. Hollands Is Hard (3:06)
  4. White Wolf's Wetten (1:32)
  5. De Inbraak (2:24)
  6. De Wolvendans (2:43)
  7. Dorpsgek (3:34)
  8. Gescheiden Afval (4:06)
  9. Chick Check (2:44)
  10. Bemoei Je met Je Eigen Zaken (2:14)
  11. Doel Gemist (1:49)
  12. Bloed Boenen (3:04)
  13. Shit Wat Zijn We Wit! (2:57)
  14. Media (5:46)
  15. Sprookje... Hel Nee! (2:38)
  16. Het Verschil (3:35)
  17. Pleuris (2:51)
  18. Schep het Maar Op (3:23)
  19. Reilen en Zeilen (2:07)
  20. Overal Schijt Aan (2:14)
  21. Instabiel (2:19)
  22. De Laatste (3:47)
  23. White Wolf's Woede (3:29)
  24. Freakisch (4:53)
Twee woorden; VETTE SHIT

avatar van Shelter
Twee woorden; gaat wel!

avatar van drik
Plaat heeft me gevormd, echt een belangrijke groei plaat. Vette beats en onderwerpen die er toe doen.

Rene1979
Dit is puur jeugdsentiment voor mij... Toen der tijd een van de meest getalenteerde nederhop groepen...

Hier heb ik 2 exemplaren van. 1 is zo vaak afgespeeld dat hij grijs is gedraaid. En dat voor een CD! White Wolf was, na Osdorp Posse, in mijn ogen, de meest succesvolle Nederhop-crew. Toen nog bestaand uit 2 man. Rapper Samp-B en DJ/Beatcreator PWB. Deze formatie uit Heerhugowaard zet 24 tracks lang de plaats op de kaart. Serieuze onderwerpen met classic oldschool breaks en samples. De ruis en stof blazen het oorsmeer uit je oren. Verplicht voer voor alle oldschool hiphop en Nederhopfans. Mainrapper komt met humor en ernst, terwijl gastrijms van Lijkenpikkers zorgen voor scheldkannonades en woede van de hoogste plank. Gitaren worden links en rechts d'r in gegooid door metalband Sixpit. Het artwork doet er niet voor onder met een super onheilspellend meesterwerk wat doet denken aan een duistere cartoon. De 2 opvolgers van dit album brengen meer White Wolf. Maar meer is hier helaas minder met een kinderlijk klinkende rapper CMC en Spanker. Doe jezelf een plezier en hou het bij de eerste classic.